zondag 1 juni 2014

Rondleidersgeschiedenis 2013klik op de foto voor groter formaat
Rondleidersgroep 2012 tijdens zomer-uitje naar Burgers Zoo
Deze weblog is bedoeld voor het uitwisselen van praktische informatie voor en over de rondleiders die als vrijwilliger werken bij het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem.

In juni 2013 is onze indelings-coördinator Reinier met zijn werkzaamheden gestopt wegens pensioen. Zijn opvolgster Anneke is inmiddels ingewerkt en benadert ons regelmatig digitaal over de te lopen rondleidingen. Ook zal ze bij alle vergaderingen aanwezig zijn, tezamen met Suzanne B.
Inmiddels is  de training 2013 afgerond. De nieuwe rondleiders zijn aan de groep voorgesteld tijdens de vergadering van september 2013. Hierboven een foto met de namen, ditmaal met de achternamen omdat die zonder voornamen op de reserveringsformulieren vermeld staan.

In juli en augustus 2012 is ook een aantal  rondleiders geslaagd voor het examen na een half jaar intensieve training (foto hieronder). Een nieuwe geactualiseerde foto van alle rondleiders hebben we gemaakt met vele toestellen tijdens het rondleiders-uitstapje naar Burgers Zoo in 2012.de nieuwe rondleiders na de cursus van 2012
v.l.n.r.  Jan, Monica, Aemilie, Lies, Anton, Alice en Ada