dinsdag 15 september 2015

Rondleidersbijeenkomst op de deel van Midlum

Vandaag hebben Suzanne en Anneke ons uitgenodigd voor een bijeenkomst op de deel van de Friese boerderij uit Midlum. Koffie en thee is beschikbaar uit de meegevoerde thermoskannen.
Rondleiders krijgen alle ruimte om zaken terug te koppelen die tijdens rondleidingen zijn opgevallen of die enige verbetering behoeven.
Ook wordt op een rij gezet welke thema-rondleidingen we hebben en welke we daar mogelijk aan kunnen toevoegen. Voor het nadenken over een historische/geschiedenis/canon-rondleiding wordt spontaan een groep samengesteld die hieraan gaat werken.
Tijdens de rondleidingen kan een mapje met fotomateriaal en technische tekeningen handig zijn. Ieder kan intekenen op de gewenst foto's en binnenkort kunnen we die in een keurig mapje tegemoet zien.

Na deze bijeenkomst spoeden we ons naar de papiermolen (de achterste molen uit Loenen) waar Carianne van D onze kennis vergroot die we als rondleider kunnen toepassen.
Een volgende keer gaan we nog met Carianne naar de drukkerij waar de presentatie momenteel geheel wordt herzien en uitgebreid.

Met 6 rondleiders geniet we nog van een prima lunch in onze kantine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten